Aura osiguranje

Opis

Opis

 „Osiguranje Aura“ a.d. Banja Luka je na tržištu osiguranja Republike Srpske prisutno od 2007. godine, kada je dobilo dozvolu za obavljanje neživotnog obaveznog osiguranja od autoodgovornosti.

 Društvo je formirano osnivačkim kapitalom od 2.000.000 KM redovnih akcija. Od osnivanja do danas, kapital je povećavan u dva navrata, i to 2010. godine sa 2.000.000 KM prioritetnih nekumulativnih akcijaod strane Investiciono razvojne Banke RS i 2013. godine sa 1.250.000 KM iz neraspoređene dobiti prethodnog perioda, na osnovu čega je ukupan kapital društva povećan na 5.250.000 KM. Uzimajući u obzir da je posljednja dokapitalizacija izvršena iz vlastitih sredstava, društvo je jasno potvrdilo svoju opredijeljenost ka dugoročnom i stabilnom poslovanju na tržištu osiguranja.

  Redovnim godišnjim isplatama dividende, Društvo pokazuje da je ne samo profitabilno, nego i likvidno, čime konstantno opravdava ukazano povjerenje investitora i stvara preduslove za proširenje djelatnosti uvođenjem novih vrsta osiguranja.

 Osnivanjem Filijale u Federaciji BiH krajem 2013 godine, Društvo je stvorilo temelje za širenje poslovne mreže, na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine, koje je za rezultat imalo značajno povećanje prisutnosti na tržištu.

 “Osiguranje Aura” a.d. Banja Luka iz godine u godinu bilježi rast svih poslovnih pokazatelja kao što su bruto fakturisana premija, ukupna aktiva/pasiva, broj zaposlenih i tržišno učešće, zajedno sa povećanjem broja poslovnih jedinica i širenjem poslovanja na kompletno područje Bosne i Hercegovine.

 Stavljanjem načela profesionalnosti i konkurentnosti u prvi plan, kao i pružanjem kvalitetne, optimalne i brze usluge svim osiguranicima, Društvo je nesumnjivo postalo prepoznatljivo na tržištu osiguranja. Neposrednim pristupom i korektnim odnosom, Društo bilježi sve veće povjerenje i zadovoljstvo osiguranika, što se odražava na rezultate poslovanja.

 Nastavljajući trend rasta i razvoja, planovi za naredni period su usmjereni ka širenju poslovanja na tržište cijele Bosne i Hercegovine, kao i proširivanje djelatnosti na ostale vrste neživotnih osiguranja.

Kontakt

Contact

Lokacija

Aura osiguranje
Izradi putanju

 

Kontakt

Aura osiguranje
 • By
 • Adresa: Veljka Mlađenovića 7 d
 • Telefon: +387 51 456 681
 • Email: [email protected]
 • Sajt: http://www.auraosiguranje.com/
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Events

Aura osiguranje
Nema događaja.

Ocijene

Aura osiguranje

Total Ocijene

0

0 Total

Tragac

Najbolji pretrazivac za firme u regionu!
 • Usluga
 • Lokacija
 • Kvalitet
 • Ostalo

  Reviews

  Aura osiguranje

  Kontakt