Auto team d.o.o.

Opis

Opis

Auto team d.o.o. prodaja auto delova. Firma sa sedištem u Baru bavi se prodajom auto delova, motornih ulja, aditiva, auto kozmetike.

Predstavnici smo renomirane marke Liqui Moly.

Sve što je potrebno za vaš auto možete naći u našem maloprodajnom objektu.

Kvalitet i pouzdanost je ono što nas najbolje predstavlja.

KATALOG PROIZVODA LIQUI MOLY

Img-325201635740_S

Kontakt

Contact

Lokacija

Auto team d.o.o.
Izradi putanju

 

Kontakt

Auto team d.o.o.
 • By nina who
 • Adresa: Rista Lekica D12
 • Telefon: +382/69-544-443
 • Email: [email protected]
 • Sajt: www.autoteam.me
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Events

Auto team d.o.o.
13.95€
Auto team d.o.o.
1009 - HIDRO-STOSSEL-ADITIV 300ml Podmazuje i ublažava zvuk hidrauličnih podizača. Aditiv za optimalnu funkciju hidrauličnih podizača. Čisti ventile i šupljine. Za dizel i benzin motore. Turbo i Kat testiran.
5.90€
Auto team d.o.o.
5170 - DIESEL SPULUNG 500ml Odstranjuje naslage na diznama i cilindrima, smanjuje probleme u radu motora. Preporučuje se i za preventivno održavanje. Čisti celi sistem goriva i štiti od korozije. Omogućava optimalno sagorevanje, te povećava ekonomičnost i radnu sposobnost. Za sve tipove dizel motora a posebno za one koji rade u uslovima pali-gasi. Pridržavajte se uputstva za upotrebu otisnutog na pakovanju.
9.40€
Auto team d.o.o.
5156 - PRO-LINE DIESEL SYSTEM CLEANER 500ml Smanjuje zagađivanje okoline, optimizuje providnost dima pre emisije. Uspešno testiran u više međunarodnih laboratorija. Čisti sve štetne naslage u diznama, i celom sistemu. Optimizuje proces sagorevanja. Motoru vraća svoju prvobitnu snagu. Pogodan je za sve dizel i turbodizel motore, sa i bez filtera čestica (DPF). Za dodavanje direktno u rezervoar. Može da se koristi i preventivno prilikom svake inspekcije, nakon popravki na sistemu za gorivo, za rešavanje problema i posle svakog JetClean čišćenja.
16.50€
Auto team d.o.o.
5168 - Pro-Line Intake System Cleaner Diesel 400ml Specijalni aktivni rastvarač u kombinaciji sa aditivima visoke tehnologije za uklanjanje tipišnih zagađenja i naslaga koje se nalaze usisnicima kod Dizel motora. Rastvara i uklanja sve masne naslage i nečistoće kao što su smola, lepkovi, ulje itd. Garantuje operativnost svih pokretnih delova i smanjuje potrošnju goriva. Povećava pouzdanost Dizel motora. NAPOMENA: Pogodan je za korišćenje samo kod Dizel motora. Preporučuje se preventivnu upotrebu i pogodan je za vozila sa EGR ventililima i DP filterima.
3.50€
Auto team d.o.o.
3318 - RAPID CLEANER 500ml Brzo čišćenje i odstranjivanje masnoća. Brzo, delotvorno i bez ostataka odstranjuje ulja, masti i prljavštinu. Omogućava brzu montažu i reparaturu. PRIMENA: Delove dobro naprskati i ostaviti da se ocede. Po potrebi ponoviti. Ne prskati na gumene, plastične ili lakirane površine. UPOZORENJE: Pazite da ne dođe u dodir sa kožom. Isparenja mogu prouzrokovati pospanost i omamljenost. 
13.45€
Auto team d.o.o.
4065 - KLIMA FRESH 150ml Za vrlo kratko vreme (prosečno 10 minuta) otklanja neprijatne mirise uzrokovane bakterijama i buđi u klima uređaju, otvorima i sistemu za ventilaciju i u unutrašnjosti vozila. Jednostavno se koristiti bez otklanjanja polenskog filtera ili filtera za prašinu. Ostavlja svež i prijatan miris. Sprečava alergijske reakcije.

Ocijene

Auto team d.o.o.

Total Ocijene

5

1 Total

Tragac

Najbolji pretrazivac za firme u regionu!
 • Usluga
 • Lokacija
 • Kvalitet
 • Ostalo

  Reviews

  Auto team d.o.o.

  Kontakt