Family Apartmani Žabljak

Opis

Opis

„FAMILY“ apartmani – Žabljak imaju moderno dizajnirane i opremljene dnevne i spavaće sobe, kablovsku televiziju,centralno grijanje,luksuzne kuhinje i komforna kupatila. Smješteni u I gradskoj zoni, nadomak skijališta, pružaju idealno mjesto za odmor.

Žabljak-Grad Žabljak na 1465 metara nadmorske visine važi za jedan od najviših gradova u jugoistočnoj Evropi. Smješten u podnožju planine Durmitor, koja kao kruna u crnogorskom planinskom vijencu ima status Nacionalnog parka i pod zaštitom je UNESCO-a, okružen ledničkim smaragdnim jezerima kojih ima 18 i nazivaju ih „gorske oči“ i sa preko 20 planinskih vrhova nadmorske visine preko 2.200 metara.

Crno jezero – Durmitor-Najveće i najljepše je Crno jezero, udaljeno par kilometara od grada, a ime je dobilo zbog odraza visoke četinarske šume koja ga okružuje. Najviši planinski vrh je Bobotov kuk na 2.523 metra nadmorske visine.

Ledena pećina – Žabljak -Na području nacionalnog parka Durmitor nalaze se brojni speleo dragulji Crne Gore od kojih je fascinantan prirodni fenomen durmitorske Ledene pećine, ispod vrha Obla Glava, na 2.100 metara nadmorske visine i do koje se stiže relativno lako, obilježenom planinskom stazom. Kao speleo dragulje izdvajamo i jame na Vjetrenim brdima, najdublja jama u Crnoj Gori, jama u Malom Lomnom, koja se u speleološkoj literaturi pominje kao jedna od najzahtjevnijih i koja nije do kraja istražena, i jama na Obručinama (464 metra) koja sa svojih nekoliko ulaza predstavlja polaznu osnovu za ljubitelje ovog ekstremnog sporta.

Crno jezero – Žabljak-nekoliko ulaza predstavlja polaznu osnovu za ljubitelje ovog ekstremnog sporta. Planinarske staze su markirane i postoji organizovana planinarska vodička služba. Đurđevića Tara (most i kanjon)Rijeka Tara, poznata kao „suza Evrope“, protiče jednim dijelom kroz Nacionalni park Durmitor, okuplja turiste željne avanture i uzbuđenja koje će spuštanje splavom i rafting niz skoro čitav tok izazvati erupciju adrenalina. Ljubitelji đžampinga imaju priliku skakati sa impozantnog mosta na „Đurđevića Tari“ sa visine od preko 150 metara. Tara,rijeka koja je izrezbarila najdublji kanjon u Evropi, drugi u svijetu poslije „Kolorada“ USA, predstavlja idealno mjesto za avanturiste,ribolovce,ljubitelje modernog raftinga ili drevnih drvenih splavova.

Ski center Savin kuk – Žabljak-Kao zimski turistički centar Crne Gore Žabljak ima uređene ski staze na Savinom kuku, Štuocu i Javorovači za sve discipline.

Tara – rafting-Sve ljepote koje masiv Durmitora i sam Žabljak posjeduju moraju se doživjeti jer se riječima ne mogu opisati, a novi put od Boke kotorske do Žabljaka je spojio more i planinu za nepuna 2 sata vožnje i prolazi kroz najljepše predjele Crne Gore.

Nudimo pomoć u organizaciji: izleta, raftinga, iznajmljivanja opreme,bicikala,skutera,ski sanki,instruktora, kao i mogućnost dostave hrane u apartmanima iz nacionalnog restorana „ Javorovača“.

Kontakt

Contact

Lokacija

Family Apartmani Žabljak
Izradi putanju

 

Kontakt

Family Apartmani Žabljak
 • By nina who
 • Adresa: Žabljak bb
 • Telefon: +382 68/171-717
 • Email: [email protected]
 • Sajt: www.family-apartmani.me
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Events

Family Apartmani Žabljak
Nema događaja.

Ocijene

Family Apartmani Žabljak

Total Ocijene

0

0 Total

Tragac

Najbolji pretrazivac za firme u regionu!
 • Usluga
 • Lokacija
 • Kvalitet
 • Ostalo

  Reviews

  Family Apartmani Žabljak

  Kontakt