IN Hotel

Opis

Opis

Kada smo birali lokaciju, uzeli smo u obzir sve potrebe i interesovanja savremenih, poslovnih, svestranih i znatiželjnih osoba.
Želeli smo da možete da prošetate do Kombank arene, centra svih bitnih kulturnih i sportskih dešavanja, koja se nalazi na samo 200 metara od hotela. Centar prestonice i sve njene čari su udaljene samo 4 kilometra, a budući da smo prvenstveno poslovni hotel, potrudili smo se da bude blizu i najveća sajamska institucija u Srbiji i jugoistočnoj Evropi, kao i Sava centar, najveći kongresni, kulturni i poslovni centar, udaljen svega 1 kilometar od IN hotela.
Dva najveća tržna centra u Srbiji i regionu, nalaze se u neposrednoj blizini, a kao pažljivi domaćini, mislili smo na to da aerodrom bude dostupan, na svega 9 kilometara udaljenosti od hotela.
Iako u srcu poslovnog centra i bogatog sadržaja, savršenom zvučnom izolacijom smo obezbedili apsolutni mir i tišinu u svim delovima hotela.
Usredsredili smo se na to da dobro opremljene sobe zadovoljavaju različite potrebe gostiju, pa tako raspolažemo sa 90 soba sa francuskim ležajevima, 66 soba sa po dva odvojena ležaja, 12 junior, 10 superior i 6 delux apartmanima, raspoređenih na 7 spratova.
Na vrhu hotela, u popodnevnim časovim, možete se opustiti u intimnoj atmosferi INfinity bara i terase, u kojima smo do sada organizovali brojne after partije i različita porodična i profesionalna dešavanja.

Nakon napornog dana ili uživanja u sadržajima prestonice, na raspolaganju su vam i 2 restorana, 2 bara i fitnes centar, koji smo osmislili tako da sadrži sve ono što je potrebno da biste iz njega izašli kao zadovoljna i relaksirana osoba.

Na raspolaganju su vam kardio sprave, saune, hidromasažna kada, relaks deo i različite vrste masaža.

Za poslovne potrebe gostiju, hotel je opremljen sa 5 konferencijskih sala, kapaciteta od 10 do 100 osoba, sa najsavremenijom video i audio opremom i besplatnim bežičnim interentom u čitavom hotelu.
Vrhunska ekspertiza hotelskog poslovanja rezultirala je brojnim inostranim gostima sa raznih strana sveta, koji se zahvaljujući prijatnom pristupu i posvećenosti naših zaposlenih, u IN hotelu osećaju kao kod kuće.
Bilo smo domaćini više ministarskih konferencija, brojnih treninga, seminara, tim bildinga i raznih naučnih skupova. Sa ponosom ističemo i da smo bili domaćini pobedničkih timova na Dejvis kupu i Evropskom rukometnom prvenstvu za žene i muškarce, a gosti hotela bili su i brojni učesnici Evrovizije.
Pošto verujemo u ljubav na prvi pogled i u to da jedan od puteva do srca vodi preko hrane, osmislili smo specijalne pakete za vaše posebne datume. Novogodišnji rani ručak, romantična večera za Dan zaljubljenih, osmomartovski rani ručak i Uskršnji ručak, samo su deo, sada već tradicionalne ponude.

Certificate of Excellence (Sertifikat odličnosti) 2014. na www.Tripadvisor.co.uk i visoka ocena na sajtu www.booking.com, dokaz su da smo devetu godinu zaredom, politikom kontinuiranog kvaliteta i odličnom uslugom, uspeli da dostignemo i održimo kategoriju 4 zvezdice i dobro se pozicioniramo na listi visoko rangiranih hotela.

Dobrodošli u IN hotel, srpski brend po svetskim standardima!

Kontakt

Contact
 • Adresa 56, Arsenija Carnojevica Blvd
 • Telefon 011/310-5300
 • Web stranicawww.inhotel-belgrade.rs
 • Kategorija Hoteli
 • Grad Beograd

Lokacija

IN Hotel
Izradi putanju

 

Kontakt

IN Hotel
 • By nina who
 • Adresa: 56, Arsenija Carnojevica Blvd
 • Telefon: 011/310-5300
 • Email:
 • Sajt: www.inhotel-belgrade.rs
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Events

IN Hotel
Nema događaja.

Ocijene

IN Hotel

Total Ocijene

0

0 Total

Tragac

Najbolji pretrazivac za firme u regionu!
 • Usluga
 • Lokacija
 • Kvalitet
 • Ostalo

  Reviews

  IN Hotel

  Kontakt