Infocomp

Opis

Opis

Firma Infocomp od samog osnivanja je nastojala da zaokruži sve potrebe korisnika za modernom tehnologijom koristeći se inovativnoscu,svjezim idejama novim projektima,sluhu za potrebe tržišta te nastoji da odgovori svim izazovima danasnjice.

Od njenog početka kada je se trebao odrediti pravac razvoja firme do dan danas firma bilježi godišnji rast od 25% te kontinuirano radi na obuci kadrova i na proširenju djelatnosti tako da mozemo da odgovorimo svim izazovima i da zaokružimo djelatnosti da kupac od nas ima komplet uslugu na jednom mjestu kroz kratku istoriju postali smo bussines partneri vodećih svjetskih brendova kao sto su:

Cisco,HP,Konica Minolta što samo po sebi govori o kvalitetu usluga koje pružamo te su nas stoga i mnoge vodece firme u BiH uzele za poslovne partnere.

Firma je sposobna da svojim kadrovima pokrije i zaokruži sve potrebe kupaca i nije usko specijalizovana samo jednom obrascu te se tako grana u više smjerova od kojih su: Prodaja računara računarske opreme audio video tehnike mobilnih telefona tableta i sl.

Servis i iznajmljivanje printera,kopir aparata,gdje kupci mogu da kupe ili dobiju besplatno uredjaj kroz iznajmljivanje  te napominjem da smo bussines partneri Konica Minolta i HP brenda.U asortimanu imamo više vrsta tonera a naročito se ponosimo tonerima s kojima smo uspjeli  da smanjimo logistiku našim klijentima te da jedan toner može da se koristi u vise vrsta te i vise različitih proizvodjaca printera.

Firma takodje radi projektovanje,umrežavanje,kabliranje,firmi,pozicija računara u sklopu jedne zgrade ili uspostavljanje linija sa udaljenim objektima zavisno od želje klijenta. Jedna smo do rijetkih firmi na ovim prostorima koja uz veliki krug svojih komitenata nudi njihovim zaposlenima robne kredite sopstvenim sredstvima(sindikalni krediti sa preko 150 partnera). Takodje u našem asortimanu imamo i ugradnju video nadzora gdje možemo da udovoljimo svim željama i potrebama.

Takodje svojim kupcima nudimo i sisteme i alarme protiv kradja takozvane EAS sisteme gdje štitimo od kradja (od odjece do sitnih stvari(zujalice)(marketi,prodavnice,secijalizovane prodavnice,butici) gdje se cijenom i kvalitetom ubrzano pozicioniramo na tržištu. U sklopu firme posluje i sopstveni servis koji je podpuno osposobljen za vršenje svih vrsta popravki na računarskoj opremi. Pored hardwerkog djela firma se bavi takodje i izradom softwera gdje smo se nasim proizvodima vec dokazali na tržištu. Zadovoljstvo nam je reci da gdje god je prisutna naša firma imamo i podršku tako da naši partneri ne moraju da brinu o servisu i tehničkoj podršci. Pored svega navedenog firma se ponosi i inovativnošću i implementiranju novih ideja te smo pioniri na teritoriji BiH i možda jedina firma koja se bavi remontovanjem baterija notebook računara i sl. U sferi novih stvari koje jako brzo osvajamo i predstavljamo su i elektronske cijene za naše klijente koje će u skoroj budućnosti sasvim sigurno zamjeniti obične papirne te svojim mogućnostima sigurno ubrzati i olaksati sam proces rada ostvarujući pritom uštedu klijentima.

Takodje u sklopu inavotivnoscu i tehnologija koje izdvajamo su i brojači posjetilaca koji pružaju uvid u sasvim nove mogućnosti. Vaše poslovanje uzdiglo bi na viši nivo upotrebom naših brojača. Pre svega jer bi ste imali uvid koliko ste imali posetilaca u svakom prodajnom objektu i to za svaki sat, svaki dan, svake nedelje, svakog meseca unazad godinu dana pa i više. Na taj način možeti praviti “akcije”, “popuste” ili slične manifestacije u trenucima kad je zabeležena poseta najveća. Uz sve to možete proveriti i efikasnost Vaših zaposlenih u smislu upoređivanja broja računa sa kase i broja ljudi koji su prosli kroz Vaš maloprodajni objekat. Praktično mnogo jasnije, tj. transparentnije poslovanje bez mogućnosti zloupotreba. Svi podaci Vam mogu stizati preko mail-a, dnevno ili nedeljno, na računar ili smart phone.

Napominjemo da iza svega navedenog stoji mukotrpan rad,sluh za želje klijenata,zrelost,odgovornost,istrajnost i želja za dokazivanje te su nas mnoge vodeće firme i odabrale kao partnere,navešćemo samo neke:

Bingo DOO,Fis DOO,Nešković DOO,GROSS  DOO,Vitinka AD Kozluk,Zvornik putevi AD,Drina Osiguranje AD,Vodovod i komunalije Zvornik,Policija Brčko Distrikta, Drinatrans Zvornik,Bobar Autosemberija, Intergaj Doo, SaS Priboj,Bolnica Zvornik,DZ Šekovici,Bolnica Brcko Itd.

U planovima daljeg razvoja firme te boljeg poslovanja takodje pazljivo biramo i naše poslovne partnere sa kojima zajedno planiramo dugoročnu saradnju te se nadamo da ce te prepoznati potencijal naše firme i uvrstiti nas kao buduceg partnera na obostrano zadovoljstvo.

1

Kontakt

Contact

Lokacija

Infocomp
Izradi putanju

 

Kontakt

Infocomp
 • By nina who
 • Adresa: Srpske vojske 2
 • Telefon: 055/220-420,055/220-422
 • Email: [email protected]
 • Sajt: www.infocomp.ba
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Events

Infocomp
Akcija
Infocomp
Akcija Lap top HP470 Mobilni Vivax S4010

Ocijene

Infocomp

Total Ocijene

0

0 Total

Tragac

Najbolji pretrazivac za firme u regionu!
 • Usluga
 • Lokacija
 • Kvalitet
 • Ostalo

  Reviews

  Infocomp

  Kontakt