Javor Prijedor

Opis

Opis

Javor Društvo je osnovan daleke 1946. godine, 1967. godine postaje sastavni dio ŠIPAD-a, 1999. godine je izvršena privatizacija, od kada počinje permanentan ciklus investiranja i unapređenja proizvodnje što je krunisano uzastopnim osvajanjem više zlatnih medalje na sajmovima namještaja.

Danas s ponosom predstavljamo novu liniju za proizvodnju modernog i kvalitetnog namještaja.Okosnicu proizvodnje čine: kuhinje, trpezarijski namještaj, klub stolić, kuhinjski stolovi, spavaće sobe, kreveti, dnevni boravci, te široka paleta veoma kvalitetnog tapaciranog namještaja, kao i kompletan program proizvodnje namještaja od pločastih materijala (iverica i medijapan), a sve po želji i mjerama kupaca.

Ekskluzivan i novi segment proizvodnje čine vrhunske kvalitetne podne obloge od punog drveta-masiva hrasta, bukve i jasena termotretiranog, veoma modernog dizajna u više boja i dezena. Objedinjujući bogato iskustvo JAVOR-ovih dizajnera namještaja, vrhunske vještine majstora, kao i savremene tehnologije i mašine u proizvodnji namještaja, opremili smo veliki broj javnih, privatnih, poslovnih i stambenih prostora na veliko zadovoljstvo naših kupaca.

Posjedujemo brojan vozni park sopstvenih vozila za dostavu i isporuku namještaja, što čini važan dio visoko kvalitetne i kompletne usluge koju nudimo našim kupcima.Prvi dio prodajne mreže namještaja čine četiri sopstvena salona namještaja i to u: Prijedoru, Banjaluci, Sanskom Mostu i Kozarskoj Dubici, dok drugi dio čine naši poslovni partneri.

Slobodno možemo reći da smo lider u proizvodnji namještaja u RS – BiH a bitno je pomenuti veoma dobre rezultate i rastući trend u izvozu masivnog namještaja i masivnih podova u zemlje članice Evropske Unije, Norvešku kao i zemlje bivše Jugoslavije.

 

Kontakt

Contact

Lokacija

Javor Prijedor
Izradi putanju

 

Kontakt

Javor Prijedor
 • By nina who
 • Adresa: Rudi Čajavec br. 3
 • Telefon: 052/238-081,052/238-082
 • Email: [email protected]
 • Sajt: www.javor-prijedor.com/
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Events

Javor Prijedor
Nema događaja.

Ocijene

Javor Prijedor

Total Ocijene

0

0 Total

Tragac

Najbolji pretrazivac za firme u regionu!
 • Usluga
 • Lokacija
 • Kvalitet
 • Ostalo

  Reviews

  Javor Prijedor

  Kontakt