Ludi Popust

Opis

Opis
Od sada kupujte pametnije…Postanite član Ludog Popusta i ostvarite popuste od  50-90%. Moć grupne kupovine je upravo u broju kupaca, koji organizujući se u navedene grupe, po svakoj ponudi ostvaruju popust. Tek kada se postigne zadani minimalni broj kupaca, po svakoj ponudi, i kada se ponuda završi, Ludi popust Vam šalje kupon koji možete iskoristiti kao sredstvo plaćanja u bilo kojem od navedenih termina.Ukoliko ponuda ne prođe, to vas ništa neće koštati, tj. vaš novac će biti vraćen na vaš račun. Kupac može biti svaki naš član (dovoljno je samo da se registrujete i svakodnevno ćemo vas obavještavati o svim ponudama i novostima Ludog popusta).

Što se tiče prodavaca, u obzir dolaze samo provjereni i najpoznatiji prodavači u Vašem gradu. Platite manje i uživajte. Kupujte pametnije od drugih.
Ovakav vid kupovine za vas i reklamne kampanje za ponuđače je osmislio kreativni tim iz Agencije “Ludi popust”. Registrovani smo u Banjoj Luci, ali volimo otići i do Mostara, Sarajeva, Tuzle, Zenice ili Neuma . . . . .  🙂 Mi ćemo da Vas izreklamiramo kao ponuđača ili da budete sretni kao kupac.
Naš cilj da budemo među začetnicima ovakvog načina prodaje u BiH je već ostvaren, ostaje samo onaj da budemo uvijek najbolji.

Kontakt

Contact

Lokacija

Ludi Popust
Izradi putanju

 

Kontakt

Ludi Popust
 • By
 • Adresa: Simeuna Đaka 9
 • Telefon: 051/223-111
 • Email: [email protected]
 • Sajt: www.ludipopust.com
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Events

Ludi Popust
Ludi popust – uslovi prodaje
Agencija Ludi Popust se bavi posredničkom prodajom i reklamiranjem usluga/roba u ime i za račun prodavca/ponuđača kao partnera, putem internet stranica www.ludopopust.com.  Partner kojeg posredujemo nudi popust za svoje usluge/robu, a Ludi Popust organizuje minimalno dogovoreni broj kupaca kako bi takav popust bio opravdan.  Osnovni uslovi i pravila korišćenja kupljenih kupona na www.ludipopust.com : Kupon se odnosi samo za uslugu/robu koja je navedena u ponudi, a ne na poštanske ili neke druge troškove; Jedan kupon vrijedi samo za jednu uslugu/robu, ukoliko nije drugačije navedeno na ponudi; Ludi Popust, kao ni ponuđivač usluga/roba nije odgovoran za izgubljeni kupon; Kupljeni kupon se ne može se dalje umnožavati niti prodavati; Svaki pokušaj zloupotrebe kupona vodi prestanku važenja kupona i odjavljivanju registracije na www.ludipopust.com; Kupon važi isključivo tokom navedenog roka u ponudi navedenoj na samom kuponu, bez mogućnosti produžavanja roka ili povrata sredstava Ludi Popust nije agencija i ne ugovara posredništvo kao agencija već isključivo reklamira ponuđača Registracijom na internetskoj stranici www.ludipopust.com smatra se da je korisnik ove Uslove prodaje pročitao, razumio i prihvatio.

Ocijene

Ludi Popust

Total Ocijene

0

0 Total

Tragac

Najbolji pretrazivac za firme u regionu!
 • Usluga
 • Lokacija
 • Kvalitet
 • Ostalo

  Reviews

  Ludi Popust

  Kontakt