O tragaču

 

Uvijek daj sve od sebe. Ono što sada posiješ, kasnije ćeš požnjeti.

Promovišite svoju firmu,proizvod ili uslugu na Tragaču. Umesto što Vi tražite potencijalne klijente,ŠTA AKO ONI NAĐU VAS?

Predstavljamo Vam online platformu – TRAGAČ Vašu desnu ruku za pretraživanje firmi. Veoma jednostavan, podjeljen u kategorije i gradove nudi Vam prave informacije i predstavljanje raznih djelatnosti prema Vašim potrebama. Možete pretražiti u Vašoj blizini svaku uslugu koja Vam je potrebna preko alatke pretrage i podešavanja radijusa od Vaše lokacije. Preko opcije kontakt možete direktno poslati poruku firmi koju ste izabrali, pozvati na jedan od ponuđenih brojeva ili posjetiti internet stranicu.

Takođe, TRAGAČ nudi firmama izuzetno lijepu i potpunu prezentaciju svojim klijentima sa mogućnostima bogatog multimedijalnog sadržaja i alatki koje smo napravili.

Portal TRAGAČ sa mjesečnim pregledom od preko 500 000 posjetilaca je veoma koristan vodič i informator za poslovne aktuelnosti koje svakodnevno ažuriramo. TRAGAČ svojim čitaocima plasira najvažnije novosti koje dobijamo od firmi koje se promovišu na portalu.

Sve poslovne vijesti, kao i promotivni sadržaji klijenata koji se oglašavaju na portalu TRAGAČ biće prikazani i na našem Facebook, Twitter,Pinterest i Google+ profilu .

Aktuelnosti na portalu TRAGAČ će tokom godine pregledati više od 5 000 000 posjetilaca, što predstavlja garanciju da će promocija vaše firme, proizvoda ili usluge naći put do birane ciljne grupe.

Ukoliko imate dodatna pitanja ili sl. budite slobodni da nas kontaktirate (klikni ovdje).

12042763_1628414307426952_6631102274408967471_n

KATEGORIJE

photo
USTANOVE
ZANATSTVO
AUTO
FINANSIJE
PROIZVODNJA
DIZAJN
OBRAZOVANJE
TRGOVINA
LJEPOTA
TURIZAM
OSTALO

Kontakt